19/06/2013

A fresh fruit salad





In this time of the year I enjoy a lot to do this meal, specially at dinner, because it is very healthy, is prepared very quickly and, the best of all, it doesn't mess the kitchen, wich is great for someone like me, that can't stand the cleaning up part! :)
To do this salad I used one yogurt, one banana, one kiwi, strawberries and half of a canned peach (as I’m not a fan of yogurts with flavour – I prefer the natural ones, ordinarily I use canned peaches or pineapple and add a little bit of the syrup to give flavour to the salad). 

Nesta época do ano, gosto muito de fazer esta refeição, especialmente ao jantar. Além de bastante saudável, prepara-se muito rapidamente e, melhor ainda, suja-se pouquíssima louça, o que é ótimo para pessoas que, tal como eu, não têm paciência para arrumar a cozinha! :)
Para fazer esta salada utilizei um iogurte, uma banana, um kiwi, morangos e metade de um pêssego em calda (como não sou fã de iogurtes de aromas – prefiro os naturais, utilizo normalmente pêssego ou ananás enlatados e junto um pouco da calda à salada para lhe dar sabor).




I still add some dried fruits – red bilberries, plums, Maranhão chestnuts and sunflower seeds.
After that you just need to mix everything. As a true addicted, I do not resist to add some cubes of cheese.
Voilá!

Junto-lhe ainda alguns frutos secos – no caso, mirtilos vermelhos, ameixas, castanhas do Maranhão e sementes de girassol.
Depois é só misturar tudo e, como sou viciada, não resisto a acrescentar uns cubos de queijo.
Voilá!





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